• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil vd week zondag 6 september: Dani Huijnen
Foto’s pupil vd week zondag 6 september: Dani Huijnen

Foto’s pupil vd week zondag 6 september: Dani Huijnen

Hoi, ik ben Dani Huijnen, 6 jaar en woon in Scheulder. Ik ben in augustus 2013 begonnen met voetballen in Margraten toen ik dus 4 jaar was. Vorig jaar heb ik gevoetbald bij de F4 en dit jaar ga ik mijn best doen bij de F2, we hebben een super team allemaal even fanatiek en hebben veel plezier samen. Ik sta op met voetballen en ga slapen met voetballen. Zelfs op school tussen de pauze worden er spannende potjes gevoetbald met mijn vriendjes. Zondags om 19:00 uur is de tv van papa en mij, en wordt er flink gediscussieerd over de beste spelers, de beste clubs en de beslissingen van de scheidsrechters. Mijn favoriete clubs zijn PSV en Manchester United, en favoriete spelers Depay en Ronaldo. Het liefst speel ik als spits om veel goals te maken. Later wil ik graag profvoetballer worden. Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn!

Dani Huijnen 2a

Dani Huijnen 3a

Dani Huijnen 4a

De reactie van Dani na afloop:

Hoi, zondag 6-9-2015 mocht ik pupil van de week zijn bij RKVVM. Dit vond ik super spannend. Ik heb een super geweldige dag gehad als pupil van de week. Ik mocht alles van kortbij meemaken en meedoen, mee naar de bestuurskamer, warm lopen, aftrap mogen nemen en een goal bij de tegenstander maken (van de zijkant en dan boven midden in de goal) tevens de hele wedstrijd in de dug-out mogen zitten bij de spelers. Allemaal super geweldig, en natuurlijk een blijvende herinnering aan deze geweldige dag een voetbal met de handtekeningen van alle spelers van het eerste! Ik vond het een leuke ervaring en blij dat ik pupil van de week mocht zijn, zeker een aanrader!

Groetjes Dani Huijnen