• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil vd week zondag 20 september: Loeke Pinckers
Foto’s pupil vd week zondag 20 september: Loeke Pinckers

Foto’s pupil vd week zondag 20 september: Loeke Pinckers

Hoi,

Ik ben Loeke Pinckers, ik ben 7 jaar en ik speel in de F1. We hebben een heel leuk team en hebben veel plezier samen. Vorig jaar hebben we veel verloren maar dit jaar gaat het hopelijk beter. Ik ben het enige meisje in het team maar dat vind ik niet erg. Omdat ik kort haar heb denken mensen vaak dat ik een jongen ben, maar ik ben gewoon een stoere meid die niet zo van echte meisjesdingen houdt.  Ik speel graag buiten en zit op voetbal en handbal. Thuis probeer ik vaak trucjes te doen met de bal. Mijn broer Joris leert me die.

Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn en bij de grote mannen mee te mogen kijken. BMR is de oude club van papa (eigenlijk Mheerder Boys) dus dat maakt het extra bijzonder. Maar ik hoop dat RKVVM wint!

Groetjes, Loeke

Loeke Pinckers 1a

Loeke Pinckers 2a

Loeke Pinckers 3a

Loeke Pinckers 4a