Ook winst voor de E2!

Ook winst voor de E2!

Datum: 5 sept 2015
Verslag bekerwedstrijd SV Simpelveld E2G – RKVVM/Sibbe E2 2-5.

Na een lange zomer en maar twee weekjes training moest het nieuwe E2 team de eerste wedstrijd spelen in de bekerpoule uit tegen Simpelveld E2. Dit seizoen bestaat het team uit een mix van spelers die vorig seizoen nog in de E3, F1 en F2 speelden. Camiel Klignet, Milan Didden, Milan Verschuren van de E3, Dylan Stassen, Diego Deckers, Joep Thewissen, Daniël van Laar, Joep Mostard van de F1 en Milan Onnou van de F2.
Het was voor iedereen even spannend hoe de nieuwe groep zou voetballen, maar vanaf minuut 1 werd Simpelveld onder druk gezet en met mooie combinaties werd de keeper van Simpelveld keer op keer op de proef gesteld. De goal viel echter maar niet, totdat Joep Thewissen uit een corner de bal meteen in het doel draait. 0-1. Vlak daarna is er weer een corner en Camiel Klignet schiet vanuit de lucht meteen in de goal. 0-2. Toen was het rust. Na rust was RKVVM weer sterker, maar een snelle uitbraak van Simpelveld zorgde meteen voor gevaar en een schot of goal ging via het been van Joep Thewissen toch in de goal. 1-2. Simpelveld werd iets sterker en bij een volgende corner krijgt keeper Milan Verschuren de bal niet meteen vast en in de stuit is een speler van Simpelveld er als de kippen bij om er 2-2 van te maken. Zou de wedstrijd kantelen in het voordeel van Simpelveld? Nee, want RKVVM bleef super combineren op het middenveld en Dylan Stassen maakte fraai weer de 3-2 voor RKVVM. Daarna was het weer eenrichtingsverkeer en het was uiteindelijk weer Joep Thewissen die goed vrijgespeeld werd en zo voor 2-4 en 2-5 er van maakte. Een geweldige start en speler van de week werd Dylan Stassen die door zijn onvermoeibare inzet en vechtlust een stempel drukte op de wedstrijd.