Gelijkspel voor RKVVM/Sibbe E1

Gelijkspel voor RKVVM/Sibbe E1

Vandaag meteen een hele sterke tegenstander, die in de beker al flink had gescoord (34x in 3 wedstrijden). Dat was in het begin meteen te merken, we werden terug gedrukt en waren fysiek de mindere. Ons doel werd dan ook regelmatig onder vuur genomen, maar Guy pakte iedere bal. We gaven moedig partij en kregen zelf ook kansen. Helaas een paar keer net niet… We konden niet voorkomen dat Walram toch terecht op 1-0 kwam. Even leek het er op dat ons verzet was gebroken, maar niets was minder waar. Walram bleef sterk spelen, maar de duels wonnen we steeds vaker. Ruststand 1-0.

In de rust aangegeven dat we hier helemaal niet hoefden te verliezen en er nog een schepje bovenop moesten doen. Dat werd perfect uitgevoerd! Ze vochten als leeuwen en wonnen steeds meer duels. Walram moest achteruit en we kregen kansen. Het was Joris die op zijn verjaardag na een mooie aanval de 1-1 maakte. De wedstrijd ging op en neer en aan beide kanten waren spannende momenten voor de goal. Na een voorzet van Walram maakte Given hands en kregen we een penalty tegen. Gelukkig belandde deze op de paal. Aan de andere kant werd een schot van ons op of net over de lijn weggehaald. Ook achter de goal was niet goed te zien of deze bal zat en liet de scheidsrechter doorspelen.

In de slotfase van de wedstrijd bleef het spannend maar vielen er geen goals meer. De toeschouwers hebben kunnen genieten van een prima wedstrijd van 2 goed voetballende en strijdende teams!

Joep Mostard bedankt voor het meespelen en een super wedstrijd gespeeld!

Speler van de week is Joris, die op zijn verjaardag veel duels won, steeds aanspeelbaar was en de gelijkmaker scoorde!

Volgende week uit naar Sc Jekerdal weer veel succes!