En RKVVM/Sibbe E2 wint weer: 5-0!

En RKVVM/Sibbe E2 wint weer: 5-0!

12 september 2015

In de tweede bekerwedstrijd werd tegenstander Jekerdal E4 met grote cijfers verslagen. Maar liefst met 5-0 na een 1-0 ruststand. Net zoals vorige week vlogen met veel energie de duels in en na een paar minuten was het weer een uitstekend spelende Joep Thewissen die  met een gemikt schot op de binnenkant van de rechterpaal vanaf 15 meter de 1-0 scoort. RKVVM was constant op de helft van Jekerdal. Keeper Milan Verschuren had maar twee ballen gekregen in de eerste helft. Meteen na de aftrap werd de draad weer opgepakt. Met mooie combinaties op het middenveld kwam Jekerdal niet onder de druk uit. Uit een ingestudeerde corner tekende Milan Onnou voor zijn eerste goal van het seizoen. Hij werd knap ingespeeld. Legde aan en mikte buiten het bereik van de keeper met een boogschot de balle in de verre hoek. 2-0. Kort daarna werd weer een goede aanval knap afgerond door Daniel van Laar die met een bekeken schot 3-0 maakte. Weer een paar minuten later werd Joep Thewissen na een fraaie combinatie vrijgespeeld voor de keeper en hij faalde niet: 4-0. Toetje op de taart kwam van aanvoerder Dylan Stassen die zijn schot op goal zag afketsen door een verdediger, maar die schoot in eigen doel. Eindstand 5-0. Ook een groot compliment aan alle andere team leden Diego Deckers die ijzersterk was op het middenveld en verdedigers Milan Didden, Joep Mostard en Kristof Frissen die de sporadische aanvallen van Jekerdal meteen in de kiem smoorden. Knap gedaan jongens! Speler van de week is Joep Thewissen, die wederom als een wervelwind over het veld ging en daarbij net zo makkelijk scoort als verdedigt.