E1 wint ook tweede wedstrijd

E1 wint ook tweede wedstrijd

Vanochtend speelden we onze 2e bekerwedstrijd tegen Voerendaal E2. Met Camiel erbij als versterking begonnen we prima. We hadden het initiatief en speelden de bal rond. Eenmaal dichter bij de goal werd het wat rommeliger en bleven de goals uit. Via de zijkanten kwamen we goed door via o.a. Bas en we werden steeds gevaarlijker. Uiteindelijk was het Joris die de 1-0 maakte en was het hopen op meer.

Achterin moesten we toch ook oppassen dat we niet te slordig werden, maar echte gevaarlijke tegenaanvallen leverde dat niet op. En anders was er altijd nog onze aanvoerder Guy die de bal pakte. We pakten het weer op en was het Camiel die bal in een keer achter keeper schoot 2-0 en tevens de ruststand.

In de rust nog wat tips gegeven en vol goede moed begonnen we aan de 2e helft. Het was weer eenrichtingsverkeer maar we liepen steeds weer vast op het blok met verdedigers vlak voor hun goal. Bas kreeg het gelukkig toch voor elkaar om de bal er in te schieten 3-0. Daarna zette Given de turbo aan en scoorde de 4, 5 en 6-0. Voerendaal kwam er nog 1x uit en met wat geluk ging de bal in de kruising net buiten het bereik van Guy. Eindstand 6-1

Speler van de week is Given, die naast zijn 3 goals knokte voor iedere meter. Ging mee naar voren en kwam weer terug om de bal af te pakken. Super gedaan!

Succes volgende week tegen Eijsden!!