E1 wint eerste bekerwedstrijd

E1 wint eerste bekerwedstrijd

Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Meteen met Hellas E1 een geduchte tegenstander! De wedstrijd ging in het begin gelijk op. We probeerden vanuit onze positie te combineren. Dat leverde wel balbezit op, maar niet meteen kansen. Achterin hielden we de boel goed dicht met Guy als slot op de deur.
Halverwege de eerste helft kregen we wat meer het initiatief en kwamen ook dichter bij de goal. Het was Luca die na goed doorzetten de scoren opende 1-0. We roken onze kansen en bleven aanvallen. Een paar minuten later was het Bas die met een mooi schot de 2-0 maakte. Dit was ook de ruststand.
In de rust nog een paar afspraken gemaakt om nog beter onze posities in te vullen. De tweede helft ging Hellas wat meer de strijd aan. Daardoor werden zij gevaarlijker. Het waren soms felle maar geen gemene duels van beide kanten. We konden helaas niet voorkomen dat Hellas de 2-1 maakte en we moesten nu gaan oppassen. Hellas geloofde er weer helemaal in en probeerde door te drukken. Dit leverde hen nog een bal op de lat op. Door hun aanvallen kwam er ook ruimte voor onze spelers. En ook wij raakten de lat… We kregen nog een schitterende kans, Milan opende rechts op Given die met de bal opstoomde langs de rechterkant. Vanuit de loop gaf hij de bal voor en deze voorzet probeerde Mike met een duik kopbal er in te krijgen. Helaas kon hij er net niet bij… Na een hoekschop ontstond er een situatie met veel spelers voor de goal, het was Milan die de bal voor zijn voeten kreeg en tussen de verdedigers door de bal in het net schoot. 3-1 met nog een paar minuten op de klok. De wedstrijd werd netjes uitgespeeld en zo wonnen we onze eerste wedstrijd klasse mannen!
Speler van de week en dan ook volgende week onze aanvoerder is Guy. Die de ballen die hij kreeg netjes pakte en daarna rustig de opbouw verzorgde!