Weddenschap verloren… of gewonnen?

Weddenschap verloren… of gewonnen?

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juni vond weer de jaarlijkse Nacht van Gulpen plaats, een 70 km lange wandeltocht in het Limburgse heuvelland. Ook de trainer van de F1, Richard Luijck, was deze uitdaging aangegaan. De reden hiervoor was echter opmerkelijk; een verloren weddenschap met de spelers van de F1!

De F1 maakte in de voorjaarsronde hun debuut in de Hoofdklasse. Richard was met de spelers de weddenschap aangegaan dat als het team bij de eerste 4 eindigde op de eindranglijst, hij dan de Nacht van Gulpen zou lopen. Kennelijk bleek dit een grote motivatie te zijn voor alle spelers, want RKVVM/Sibbe F1 maakte grote indruk en eindigde uiteindelijk op een knappe 4e plek!

Zo gezegd, zo gedaan dus!

IMG_0569 IMG_0570 IMG_0568