Sjef Meertens Bokaal 2015 (foto’s)

Sjef Meertens Bokaal 2015 (foto’s)

Zaterdag 6 juni werd alweer de 17e editie van de Sjef Meertens Bokaal georganiseerd. Onder perfecte weersomstandigheden werd er door de deelnemende teams gestreden om de felbegeerde 1e plek en onder leiding van de KNVB scheidrechters Kok, Linders en Heuts werden er sportieve en doelpuntrijke wedstrijden gespeeld. Na de wedstrijden werd er goed gegeten en aansluitend vond de prijsuitreiking plaats.

SMB 2015 a

De Fair Play Cup werd gewonnen door team E olv Huub Faarts en Peter Hendriks. Topscorer van het toernooi werd Esteban Dautzenberg met maar liefst 9 doelpunten! Beste doelman van het toernooi was Loeth Bouwens en de prijs van de beste speler van het toernooi ging dit jaar naar Jeroen Habets. De Sjef Meertens Bokaal werd uiteindelijk soeverein gewonnen door team C olv Chrit Faarts en Jimmy vd Boorn. Na de prijsuitreiking werd er tot in de late uurtjes nog stevig feest gevierd…..

SMB 2015 b

SMB 2015 c SMB 2015 d SMB 2015 e SMB 2015 f SMB 2015 g