RKVVM F1 sluit het seizoen af

RKVVM F1 sluit het seizoen af

Vandaag hebben we het seizoen van de F1 afgesloten met de passeeractie van het jaar en de speler van het jaar! Met een neutrale jury werd de passeeractie van Bas als beste gekozen. Maar de andere waren ook heel goed, want de jury vroeg om een 2e ronde omdat ze moeilijk konden kiezen. Bas gefeliciteerd!

Dan de speler van het jaar. De spelers hebben die iedere wedstrijd zelf gekozen. Daniel werd voor de 2e keer 4e en deze keer een beetje door pech, omdat hij de laatste wedstrijd geblesseerd was. De 3e plaats was voor Joep T, die met fraai keeperswerk ons goed geholpen heeft (helaas kon hij niet bij de training aanwezig zijn en ontbreekt hij op de foto). De 2e plaats was voor Bas die net een punt te kort kwam voor de 1e plaats. En op de 1e plaats Milan, die over het hele voorjaarsseizoen gemiddeld het best had gepresteerd!! Milan gefeliciteerd!RKVVM F1 2015 d
RKVVM F1 2015 e

We hebben een prachtig seizoen gehad, waarbij iedereen veel plezier had en goed heeft gepresteerd. Wij als leiders en de ouders als supporters en zelfs regelmatig de tegenstanders hebben genoten van jullie spel en onderling plezier!! We zullen jullie vreugdedansje missen… Heel veel succes bij de E en met de persoonlijke foto en de teamfoto hebben jullie allemaal een aandenken. En hopelijk denken jullie regelmatig nog met veel plezier terug aan dit seizoen!