Sjef Meertens Bokaal 2015

Sjef Meertens Bokaal 2015

Es tut sich wieder was in Mergroate…..

Het voetbalseizoen zit er voor bijna iedereen op en traditioneel vindt dan weer de Sjef Meertens Bokaal plaats.  De Sjef Meertens Bokaal beleeft dit jaar op zaterdag 6 juni 2015 haar 17e editie, als blijvende herinnering aan de overleden “Sjief” van de A1 97/98. Alle A-spelers vanaf 1996 tot heden zijn weer uitgenodigd om deel te nemen aan de Sjef Meertens Bokaal. En met succes.

Op vrijdagavond, 5 juni 2015, zal er om 19.30 uur een gezamenlijke training worden georganiseerd. Aanvang van de training zal zijn om 19:30 uur.  Aansluitend aan de training zal onder het genot van een drankje de loting plaats vinden voor de Sjef Meertens Bokaal 2015.

Op zaterdagmiddag, 6 juni 2015, zal vanaf 13:40 uur de teampresentatie van start gaan, waarna het openingswoord volgt. Om 14.00 uur zal het toernooi officieel starten. Alle wedstrijden staan onder leiding van KNVB officials. Na afloop van het toernooi wordt er gezamenlijk gegeten en kan de feestavond beginnen. Tijdens de feestavond worden de prijzen voor beste speler, beste keeper, topscoorder en fair play team uitgereikt met als slot natuurlijk de winnaar van de echte Sjef Meertens Bokaal.

SjefMeertensBokaal2015_Web