Verslag RKVVM F1

Verslag RKVVM F1

Vandaag stond onze laatste competitie wedstrijd op het programma uit tegen de Leeuw. Het was nog een belangrijke wedstrijd, want als we minimaal gelijkspeelden dan was de 4e plek zeker (3e plaats is ook nog mogelijk). Dit was belangrijk omdat onze leider voor het seizoen de afspraak had gemaakt, dat als we bij de beste 4 zouden eindigen, hij de “nacht van Gulpen” moet meelopen.

We begonnen goed en namen de overhand. We combineerden sterk en hielden het achterin goed dicht. Voorin mistten we wel Daniel, die met een blessure helaas niet mee kon doen. Met Milan en Bas als drijvende krachten trokken we ten aanval. Het was dan ook Milan die Bas vrij speelde en die schoot de bal er via de paal in 0-1. In plaats van doordrukken sloop er wat angst in om niet de 1-1 tegen te krijgen en hierdoor kwam de Leeuw weer wat meer in de wedstrijd. Joep stond een aantal maal op de goede plaats en pakte de ballen klemvast. Zelf hadden we ook een paar schietkansen, maar deze gingen er net niet in. Ruststand 0-1

De 2e helft vloeiden bij ons de krachten wat weg. Dit kwam ook omdat we maar 1 wissel hadden. We werden wat teruggedrongen en daardoor was er wel veel ruimte om te counteren. Enkele malen deden we dat heel goed en dachten we de 0-2 te kunnen maken. Dit lukte niet en daardoor hield de Leeuw hoop. Ze kwamen dichterbij en kregen ook een paar hoekschoppen. Met man en macht werd er verdedigd en helaas voor de derde keer dit seizoen kregen we in de laatste minuut nog een doelpunt tegen. Op zich niet onterecht, maar wel jammer! Eindstand 1-1 maar dit punt was dus voldoende!

Speler van de week is Kristof. Onze “Berry van Aerle” niet opvallend, maar o zo nuttig. Altijd voorop gaan in de strijd en nooit verzaken!

Mannen gefeliciteerd met dit super seizoen! Eerst kampioen geworden in de 1e klasse en nu 3e of 4e in de hoofdklasse. Deze ronde hebben we 9 wedstrijden gespeeld, waarvan we er 4 wonnen, 3 gelijk en 2 verloren. Doelsaldo 20 voor en 17 tegen.

Topscorers (incl Eijsden/Margraten toernooi):

1 Milan 9

2 Bas 8

3 Dylan 6

4 Daniel 5

5 Diego 1