RKVVM F1 winnaar Langeberg toernooi

RKVVM F1 winnaar Langeberg toernooi

Vandaag was de dag van ons laatste toernooi, na gisteren al een gezellige dag in het Steinerbos en ’s avonds een BBQ. In de kleedkamer aangegeven dat dit een voetbaljaar is om niet meer te vergeten en dat dit toernooi een mooie manier kan worden om het seizoen af te sluiten. Aangezien Daniel nog niet kon meedoen, hadden we vandaag met Mike een goede vervanger.

De 1e wedstrijd tegen Langeberg F1 speelde we weer eens geweldig. Vloeiende combinaties en steekpassjes. Niemand die voor eigen succes ging, maar de bal ook aan de ander gunde. Het was Bas die nadat hij zichzelf vrij speelde de 1-0 maakte. Het was wachten op meerdere goals, e en dat die uitbleven was het enige minpuntje. Uiteindelijk prikte Dylan er weer een goaltje in en eindigde de wedstrijd in 2-0.

F1 toernooi Langeberg

Voordat de finale gespeeld zou worden was er een penalty bokaal en ieder team moest dmv een afvalrace hun speler bepalen. Met Hylke, Milan en Mike in de finale, werd het Mike die ons team ging vertegenwoordigen.

De 2e wedstrijd was tegen Limburgia en al gauw schoot Dylan de 1-0 er in. Het was eenrichtingsverkeer en we kregen vele kansen. Joep T scoorde 2x, Milan en Mike bepaalde de eindstand op 5-0.

De 3e wedstrijd was een belangrijke, want als we die wonnen stonden we in de halve finale. Dat heeft de tegenstander geweten!! Met Bas 3x, Mike 3x en de eerste van Joep M stond het na 12min 7-0.

De laatste poule wedstrijd was tegen De Leeuw, waar we in de competitie ook al een leuke wedstrijd tegen hadden gespeeld. Hun hadden ook alles gewonnen en het ging lang gelijk op. Beide teams kregen enkele kansen. Het was wederom Joep M die scoorde en daarna Joep T die met een paar prachtige reddingen de overwinning veilig stelde. Eindstand 1-0.

Als winnaar van de poule speelde we de halve finale tegen Langeberg F2 die 2e in hun poule waren geworden. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk wie de finale ging spelen. We overklaste hun met goed veldspel. Via Mike 2x, Joep T, Bas en Dylan werd het 5-0. De finale was behaald en die was weer tegen de Leeuw F1.

Eerst nog de penaltybokaal. Mike moest met van ieder team een speler een penalty nemen op een grote goal met een echte keeper! Slechts 3 speler gingen nadat ze raak schoten door naar de volgende ronde waaronder Mike, die de bal stijf in de kruising schoot. De andere 2 speler misten hun 2e penalty waardoor Mike met een nette knal in de hoek de beker won! Goed gedaan!!

Na dit feestje stond nog de finale op het programma. De Leeuw wilde revanche nemen en maakte het ons moeilijk. Het was een flinke strijd met bij beide goals gevaarlijke situaties. De keeper van de Leeuw bokste een schot van Bas er uit en via de handen van Joep T ging een schot van hun op de lat. De eindstand bleef 0-0. Er moesten penalty’s worden genomen om de winnaar te bepalen. Hun eerste ging mis, maar die van ons ook. Hun tweede ging er in en die van ons niet. Hun derde mis en die van ons door Joep M wel en stond het weer gelijk. Hun vierde ging mis en van ons van Bas er in. Hun vijfde ging er in en toen kwam Diego naar voren om de beslissende penalty er in te schieten!! We hadden gewonnen! Zowel de penalty bokaal als het toernooi met een doelsaldo van 20 voor en 0 tegen!! Super gedaan mannen we hebben van jullie genoten en een prachtige afsluiting van het seizoen!! Mike bedankt voor het meespelen!

F1 toernooi Langeberg 3