Weer winst voor F1

Weer winst voor F1

Vanochtend eerst de Amstel gold race wielrenners omzeild op weg naar Beek, om te spelen tegen Caesar/Vos. In de kleedkamer afgesproken om nu ook een goede eerste helft te spelen. Dat lukte heel aardig! We speelden de bal rond en dat was erg mooi om naar te kijken! We kwamen dichtbij de goal, maar steeds was de laatste bal net niet goed. Caesar had het moeilijk en gooide er een schepje bovenop. Met snelle jongens counterden ze gevaarlijk. Meerdere keren hield Joep met goed keeperswerk zijn doel schoon en bleef het tot de rust 0-0.

In de rust aangegeven dat we onszelf moesten belonen voor ons goede spel en een doelpunt moesten maken. De tweede helft begon hetzelfde als de eerste. Wij domineerden het spel en zij loerden op de counter. We kwamen steeds dichter bij de goal en uiteindelijk wist Bas de bal er in te schieten en stonden we 1-0 voor. In plaats van deze stand vast te houden, gingen we op jacht naar de 2-0. Dit leverde natuurlijk ook het gevaar op dat zij de 1-1 zouden maken. Met nog ongeveer 5 minuten te spelen kregen we een hoekschop. Daniel speelde de bal in en Bas stapte bewust over de bal, waardoor Milan de bal in de goal kon schieten. Deze actie hadden ze samen in het veld met elkaar afgesproken…! Na de 2-0 was de winst binnen en konden we de wedstrijd rustig uitspelen. De mee opgekomen Milan kreeg de bal voor zijn voeten en schoot zijn tweede doelpunt langs de keeper 3-0. Dit was ook de eindstand en waren de punten binnen! We vierden de overwinning weer met ons vreugdedansje!

Speler van de week is Hylke die na zijn blessure weer volledig kon meedoen en zijn taak prima uitvoerde!

Volgende week tegen Groene Ster weer een belangrijke wedstrijd. Succes!