Wedstrijverslag RKVVM E3

Wedstrijverslag RKVVM E3

Zaterdag 25 april 2015 alweer onze voorlaatste wedstrijd in deze voorjaarscompetitie tegen RVU E1 de nummer 2 op de ranglijst. Met een afmelding van Teun waren we vandaag met zijn 10-en om deze match te spelen. Warming up en voorbespreking en na overleg met de leider van RVU besloten we om 8 tegen 8 te spelen. Insteek dus om zoveel mogelijk kids aan het voetballen te hebben.

Dan de wedstrijd zelf. Gegeven de stand op de ranglijst weet je dat je het moeilijk gaat krijgen. Maar vooral in de 1e helft deden we heel goed mee en kregen we ook zelf onze kansen, maar helaas wisten we niet te scoren. RVU scoorde 1x en met rust dus 1-0 achter. De inzet had onze spelers wel heel veel kracht gekost en bij begin van de 2e helft spraken we af om weer 7 tegen 7 te spelen. In de pauze gaven namelijk veel spelers aan om “ even wissel te willen staan”.  Deze verzoeken konden echter niet allemaal ingewilligd worden anders hadden we geeneens meer 7 spelers “ op de wei staan”. Dus even doorbijten maar.

In de 2e helft kon je dan ook zien dat RVU qua kracht en conditie sterker was en konden we hun niet meer helemaal bijbenen. Ook RVU is een 2-jaars E en hun E1 ……Terwijl onze E3 bezig is aan hun 1e jaar op de E, dus….RVU wist nog 3x te scoren en de eindstand kwam derhalve uit op 0-4.

Komende zaterdag alweer onze laatste competitie-wedstrijd UIT tegen Walram in Valkenburg en…. we moeten hier al heel vroeg spelen : aanvang van de wedstrijd 09.15uur !