Wedstrijdverslag RKVVM F1

Wedstrijdverslag RKVVM F1

Deze week speelde we tegen het laag geplaatste FC Hoensbroek. We waren gewaarschuwd want we hebben wel eens vaker een lagere tegenstander onderschat. We speelden om 09:30 uur en dat was voor sommige blijkbaar nog erg vroeg. We misten inzet en keken soms toe hoe de tegenstander de bal pakte. Na een omzetting ging het iets beter. We kwamen dichter bij hun goal en kregen na een overtreding een vrije trap mee. Milan knalde de bal direct in de kruising. De leider van de tegenpartij riep nog dat had je moeten filmen want dit is een schoolvoorbeeld van een mooie vrije trap. FC Hoensbroek pakte het goed op en zette ons onder druk. Een keer kon Joep de bal nog net tegen de lat werken en een paar keer schoten ze naast. In die periode kwamen we goed weg… Ruststand 1-0.

In de rust de puntjes op de i gezet en zoals zo vaak speelden we een prima 2e helft. De duels werden gewonnen en we konden de bal bij elkaar kwijt. Echt veel uitgespeelde kansen leverde het niet meteen op, maar we speelden wel steeds op hun helft. Halverwege was het Milan die van achter mee naar voren was gekomen en bij de rechter hoekvlag de bal had. Toen zijn tegenstander instapte, kapte hij hem uit en kon oprukken richting doel. Uit een moeilijke hoek wist hij de bal binnen te schieten en stond het 2-0. Daarna waren alleen wij nog aan het aanvallen. Er werden mooie steekpassjes gegeven en 1 van die ballen zette Bas alleen voor de keeper. Die goed bleef kijken en beheerst de bal naast hem in het lege doel schoot 3-0. In het laatste gedeelte waren er nog een paar mooie kansen voor Dylan, Bas, Daniel en Milan (vrije trap op de lat), helaas gingen deze er niet in. Dus de eindstand was 3-0 voor ons!!

Speler van de week is Milan die dat al een keer was geweest. Maar doordat hij al zijn duels won, de rust had om steeds een goede pass te geven en ook nog 2x scoorde, konden we niet om hem heen. Na afloop werden de boys nog getrakteerd op een broodje frikadel en wat te drinken…

Volgende week Caesar uit veel succes!!

 

RKVVM F1 11-04-15