• Home
  • /Nieuws
  • /UPDATE: RKVVM/Sibbe A1 mogelijk periode kampioen!
UPDATE: RKVVM/Sibbe A1 mogelijk periode kampioen!

UPDATE: RKVVM/Sibbe A1 mogelijk periode kampioen!

Update: Helaas werd de wedstrijd in Amby met 2 – 1 verloren en kon RKVVM/Sibbe dus fluiten naar de 3e periode. SHH wist overigens wel te winnen, waardoor RKVVM ook bij winst helaas net naast de periodetitel zou grijpen. Wel kon RKVVM/Sibbe door deze ijzersterke periode zich wederom handhaven in deze zware 1e klasse!

Komende zaterdag, 2 mei staat de laatste wedstrijd van de competitie en van de 3e periode op het programma. RKVVM/Sibbe A1 strijdt hier nog samen met SHH A1 om de 3e periode. Op dit moment hebben beide teams 13 punten maar heeft SHH een veel beter doelsaldo. Bij gelijke stand is het doelsaldo bepalend.

RKVVM/Sibbe A1 heeft een uitwedstrijd naar het reeds gedegradeerde RKASV A1. SHH A1 heeft een thuiswedstrijd bij de nummer 6 RKVVL/Polaris/SCM A1.Indien RKVVM/Sibbe A1 komende zaterdag meer punten pakt dan SHH A1 dan gaat de periode naar RKVVM/Sibbe, in alle overige gevallen is de periode voor SHH.

dus RKASV A1 – RKVVM/Sibbe A1: 15:00 op sportpark Geusselt!