GEMT RKVVM F1

GEMT RKVVM F1

Vandaag ons Groot Eijsden-Margraten toernooi gespeeld in Sibbe, waar helaas maar 2 van de 6 tegenstanders zijn gekomen. We hebben daarom maar afgesproken om tegen beide teams 2 keer te spelen. De eerste wedstrijd was tegen het sterke Eijsden F1. We begonnen zoals vaker niet zo goed en waren nog niet echt wakker. De wedstrijd ging gelijk op en we kregen veel corners tegen. Toch kwamen we 2-0 voor door doelpunten van Daniel en Dylan. Eijsden scoorde daarna en kwam nog wat terug in de wedstrijd, maar verder als 2-1 lieten we het niet komen. Eindstand 2-1 voor ons.

Tegen SNC’14 gingen we het beter doen en dat was goed te zien. Zij hadden een paar leuke spelertjes, maar over het geheel waren we een stuk sterker. Met 3 doelpunten van Dylan en Milan en Daniel 1 keer stond het al gauw 5-0. SNC’14 gaf niet op en door een slordig moment van ons maakte hun de 5-1 wat tevens de eindstand was.

Eijsden won met 3-0  van SNC’14 en daardoor was de wedstrijd tegen Eijsden voor ons beslissend. Net voor aanvang gaven de leiders van SNC’14 aan dat hun spelers het te koud hadden en de laatste wedstrijden niet meer wilden spelen. Hierdoor werd bepaald dat we tegen Eijsden een soort van finale moesten spelen. Vanaf de eerste minuut werd er prima gecombineerd en gebruikten we goed de zijkanten. Er werd gestreden voor elke meter en prachtige steekpassjes gegeven. Het was Daniel die via de binnenkant van de paal de 1-0 maakte. Vanaf de aftrap zette we meteen druk en het was wachten op de 2-0. Die kwam weer van de voet van Daniel, die nu net als Dylan 4 doelpunten had gemaakt. Dit was zeker onze beste wedstrijd die we terecht met 2-0 wonnen en daardoor eerste werden!!

Er zijn 2 spelers die normaal gesproken niet zo vaak benoemd worden, maar nu ook even de aandacht krijgen. De ene is Joep M die ijzersterk speelde en zijn tegenstander de baas was en de bal daarna iedere keer doorspeelde naar onze aanvallers. De andere is Kristof die altijd voorop gaat in de strijd. Die overstap van de F3 naar de F1 prima heeft gemaakt en heel erg zijn best doet! Speler van het toernooi is Dylan geworden die in de spits weer zijn plekje heeft gevonden en met 4 doelpunten erg belangrijk was!

Volgende week thuis tegen FC Hoensbroek veel succes!!

 

RKVVM F1 GEMT 2015a