GEMT RKVVM E3

GEMT RKVVM E3

De finalisten van het toernooi en uiteindelijk een fraaie 2e plaats van 10 deelnemers ! Supertrots op de E3 dat ze het toernooi ZO goed gespeeld hebben na een 5-tal nederlagen in de competitie. Deze zaterdag ging alles anders dan in de afgelopen weken. Houding en inzet waren terug en het samenspel en goed voetbal kwam er met name in de 4 poule-wedstrijden heel goed uit.

De wedstrijden :

RKVVM/Sibbe E3 – SCG E2 0-0 : we hadden gedurende de hele wedstrijd een veld-overwicht en via corners en afstandsschoten van Camiel bijna weten te scoren maar helaas. Best goede wedstrijd !

RKVVM/Sibbe E3 – Eijsden E4 2-0 :  ja hoor geen fout in de uitslag ! Vorige week in de competitie nog van verloren maar vandaag gebrand op revanche. En dat lukte en hoe ! Wat een inzet en passie ! Na een mooie aanval wist Luca de 1-0 te scoren en vlak daarna scoorde Luca met “ zijn linker” bijzonder mooi de 2-0. Strak  links in de bovenhoek en onhoudbaar voor de keep. Eijsden had dit (totaal) niet verwacht en kwam niet meer terug in de wedstrijd. Fraaie zege !

RKVVM/Sibbe E3 – Eijsden E6 4-0 : wederom een goede partij met mooi samenspel en hele goede opbouw van achteruit ! Twee keer opbouw via onze keeper Milan en Nicky. Nicky die vervolgens inpasst op Luca en Luca weet 2x goed voor te zetten op Given die dus mooi de 1e en de 3e scoorde. Tussendoor maakte Luca nog de 2-0 ook na een mooie aanval. Vervolgens hadden Ivo en Jerome “vette kansen” om ook te scoren, maar helaas lukte dat niet. De 4-0 was… uit een corner. Luca die ‘m neemt en wie kopt ‘m in ? Juist ja—Given weer. Top gedaan en de 5e goal op deze manier (uit een corner)  in de afgelopen maanden. (noot: Nicky linksback vandaag EN goed ! wat een inzet en houding—> nooit opgeven en de strijd blijven aangaan.

RKVVM/Sibbe E3 – BMR E2 1-0 : deze wedstrijd mochten we NIET verliezen dan waren we in de finale. Voorafgaand aan deze wedstrijd het elftal nog een broodje frikandel en een drankje beloofd ALS ze de finale zouden weten te bereiken. En dat lukte ! Goede wedstrijd waarbij we een paar kansjes hadden en overwegend op de helft van BMR speelden. Het was Given die na een mooie aanval via een assist van Luca wist te scoren.

Finale in het vooruitzicht. Spannend nu, want zouden we tegen onze eigen E2 dan de finale moeten spelen? De psychologische oorlogsvoering tussen de leiders begon al een heel klein beetje….Maar eerst moest de E2 nog tegen St Geertruid spelen om die finale-plek zeker te stellen. Helaas lukte dat net niet en was onze tegenstander dus niet de eigen E2 maar de E1 van St. Geertruid.

14.00 uur aftrap voor het talrijk opgekomen publiek St. Geertruid E1 tegen RKVVM/Sibbe E3. We deden goed ons best maar deze tegenstander was voor ons een maatje te groot. Einduitslag 2-0 voor St. Geertruid.

Complimenten mannen voor een fraaie 2e plek van 10 ploegen en hou deze inzet en vorm vast voor de laatste 4 competitie-wedstrijden !

14.20uur prijsuitreiking en voor alle spelers een mooie medaille en een fraaie beker !

Hierna nog even een glaasje prik en en broodje frikandel en kunnen we terugkijken op een mooi toernooi en “ waren we van circa half tien tot 15.00uur “ onder de pannen”  en lekker buiten met voetbal bezig. Ook al begon de dag met een bewolkte hemel en regen. Voor de E3 was het een dag met “ een zilveren randje”. Top !!

RKVVM E3 GEMT 2015

Complimenten voor onze mannen : achterste rij : Jerome, Jip en Milan D. voorste rij : Milan V., Ivo, Given, Luca en Camiel liggend : Nicky (Teun en Jens konden er vandaag helaas niet bij zijn).