Gelijkspel voor RKVVM F1

Gelijkspel voor RKVVM F1

Vandaag alweer de 1 na laatste wedstrijd tegen het sterke Groene ster. Vanaf de aftrap was de afspraak meteen druk te zetten. Dat lukte goed en wij hadden het initiatief. Vanuit een hoekschop was het Milan die na een paar minuten al de 1-0 binnen tikte. In plaats van door te gaan, speelden we slap en kwam Groene ster terug in de wedstrijd. Enkele spelers waren niet aan het opletten, of speelden met te weinig inzet. Voor we het wisten stonden we met 1-2 achter en dat was niet eens onverdiend. Gelukkig gaven we niet op en knokten we ons weer terug. Het was Bas die de 2-2 en de 3-2 vlak voor rust maakte.

In de rust aangegeven dat we beter onze taak moesten uitvoeren en met meer inzet. Helaas gebeurde dat niet en werd Groene ster weer gevaarlijk. Ze scoorden de 3-3 en wilden meer. We kwamen er niet meer goed uit en liepen ook steeds verder terug. Vanuit een mooie counter was het Daniel die in de diepte werd gestuurd en door de keeper zijn benen de 4-3 maakte. Met nog een paar minuten probeerden we dit vast te houden. Ook nu waren sommige speler nog niet goed wakker en kwamen we weer onder druk te staan. Na een overtreding kreeg Groene ster een vrije trap en deze ging er in 4-4. Met nog 1 minuut te gaan was er nog tijd voor 1 aanval. Daniel werd goed vanaf de zijkant aangespeeld, maar de keeper die zijn goal was uitgekomen kon de bal nog net afpakken. Daarmee werd de eindstand 4-4 en daar konden beide teams wel mee leven.

Speler van de week is Bas, die over het hele veld zijn duels uitvocht. Vaak aanspeelbaar was en met 2 goals erg belangrijk. Na de wedstrijd werden we nog een keer getrakteerd op een sportmaaltijd in de vorm van een broodje frikadel! Het heeft weer gesmaakt!!

 

RKVVM F1 apr 2015