Westrijdverslag RKVVM F1

Westrijdverslag RKVVM F1

De laatste weken speelden we een goede 2e en een matige 1e helft. Daarom hadden we nu afgesproken om meteen vanaf het 1e fluitsignaal druk te zetten. We speelde ook weer eens in een andere samenstelling met Diego achterin, Milan op het middenveld en met 2 spelers voor. Het was vanaf de kant genieten van ons spel en tikten de bal goed rond. Meerssen had in de beginfase hier geen antwoord op. Ze werden achteruit gedrukt en we kwamen dichter bij de goal. Echt uitgespeelde kansen leverde dat niet meteen op. Halverwege de 1e helft kregen we een vrije trap die Milan op de paal schoot en de rebound op de rug van een tegenstander. We kregen in die fase meer kansen, Bas schoot de bal en de keeper kon de bal nog net met zijn vingertoppen tegen de lat tikken. Het was wachten op de 0-1. Helaas door een klein foutje van ons kreeg Meerssen een kans die ze ook benutte en stonden we achter. Meerssen kwam er nu wat vaker uit, maar Joep hield de ballen goed tegen. Ruststand 1-0.

In de rust gezegd dat we super spelen en zo door moesten gaan en dat we dan wel zien wat de uitslag wordt. Meerssen werd ook meteen weer onder druk gezet en we gingen verder waar we waren gebleven. Hun keeper (waar we al voor gewaarschuwd waren) hield alles met gemak tegen. Meerssen counterde af en toe gevaarlijk en regelmatig moest Joep ingrijpen, wat hij heel goed deed. Halverwege de 2e helft was het Milan die zichzelf vrij speelde en met een streep de bal in de kruising schoot 1-1. We hadden nog tijd om voor de overwinning te gaan en trokken vol ten aanval. Een paar minuten voor het einde kreeg Diego een voorzet van rechts en schoot de bal ineens in de touwen 1-2! Dolle pret maar de wedstrijd was nog niet gedaan… Gelukkig kwamen we de laatste paar minuten niet meer in de problemen en konden we aan het eind ons vreugdedansje weer eens doen! Super!!

Speler van de week, daar kwamen er vandaag veel voor in aanmerking. We hebben gekozen voor Diego, die achterin en op het middenveld altijd de goede oplossing kiest. En ook nog eens de winnende goal maakte! Dinsdag staat WDZ weer voor de deur en zaterdag uit naar Hulsberg. Succes mannen!!

 

RKVVM F1 2015a