Wedstrijdverslag RKVVM/Sibbe C2

Wedstrijdverslag RKVVM/Sibbe C2

Vandaag moest er gewonnen worden na het eerste goede weekend waarin wij met 0-6 gewonnen hadden. Normaal gesproken geen probleem maar de concurrentie pakt ook punten, maar het grootste probleem is ook nog dat RKVVM/Sibbe C2 uit vorm is (wellicht dat dit ook een mooie benaming is voor dat we wat ouderen en jongere spelers hebben).
Hoewel er door de leiding werd uitgegaan van een leuke wedstrijd bleek dit toch niet zo te zijn. Waardoor het veld goed bezet was en een tot op het bot gemotiveerd RKVVM/Sibe aan de wedstrijd begon. De eerste 15 minuten werd er goed gevoetbald, meer en meer kansen voor RKVVM/Sibbe. Het was een geluk bij een ongeluk dat wij in rust konden ingaan met een 0-0. In de tweede helft tapte RKVVM/Sibbe weer uit een ander vaatje; maar blijkbaar werden niet te missen kansen toch gemist : Hubert-Lorrenzo-Daniel etc kregen opgelegde kansen maar tot ontsteltenis van de toeschouwers ging de bal er niet in. Zoals het dan zo vaak gaat maakte Walram C2 de 0-1 in de 38e min. Teleurstellend was deze bij het team toe zien. Het zal lastig worden om in het resterende 32 minuten 3 punten te pakken maar… RRVVM/Sibbe C2 heeft Guy Jadoul. In de 64 min prima schot op de keeper van Walram, de bal is binnen :  1-1. Dit was dan ook de uitslag, we hadden de drie punten goed kunnen gebruiken. Op naar zaterdag tegen SC Jekerdal C4, dan moeten wij 3 punten thuis halen .