Wedstrijdverslag RKVVM F1

Wedstrijdverslag RKVVM F1

Na het mooie resultaat tegen Meerssen kwam vanavond WDZ op bezoek. Voor de wedstrijd hebben we hun nog bedankt, doordat zij van Hellas hadden gewonnen in de laatste wedstrijd van het najaarsseizoen, werden wij ook kampioen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, aangezien de resultaten tot nu toe ongeveer hetzelfde waren. Vanaf de eerste minuut namen we het heft in handen en speelde de bal rond. Iedere keer wisten we weer de vrije man te vinden. Het duurde dan ook niet lang dat na weer zo’n mooie aanval Dylan kon scoren 1-0. We gingen daarna gewoon verder en in die fase kwam WDZ er niet aan te pas. Een paar minuten later speelde Milan zichzelf vrij door een paar spelers uit te kappen en schoot de bal binnen 2-0. We speelden het mooiste voetbal wat we tot nu toe hebben gezien! Echter de spelers beseften dit zelf ook en er kwam wat nonchalant gedrag in de ploeg. Hierdoor kon WDZ uit een de spaarzame aanvallen scoren en was de ruststand 2-1.

In de rust aangegeven dat we weer zoals de eerste 10 min moesten gaan spelen. De tweede helft begon prima, maar WDZ gaf nu wel meer tegenstand en kwamen af en toe in de buurt van onze goal. Echt grote kansen leverde dat niet op en de schoten van wat verder weg kon Joep simpel tegenhouden. Zelf bleven we de bal rondspelen en konden ook een aantal keer schieten. Bas had vandaag het vizier niet op scherp en zag zijn schoten over of naast gaan. Milan raakte nog een keer de lat en een vrije trap eindigde bij een speler van WDZ in zijn buik. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken met 2 voeltballende teams. Er werd in de tweede helft niet meer gescoord en was de eindstand 2-1 voor ons. Door deze winst klimmen we naar de derde plaats, maar Hulsberg die vierde staat heeft nog wel een wedstrijd te goed.

Speler van de week is Milan, die op het middenveld zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje stond. Daarbij wist hij weer te scoren.
Zaterdag Hulsberg uit en weer veel succes!!