Wedstrijdverslag RKVVM E3

Wedstrijdverslag RKVVM E3

Deze zaterdag was het de beurt om tegen de E4 van Eijsden te spelen in Margraten. Eijsden staat met ons in de top 3 “ van beneden”, dus vandaag wellicht een kans om punten te pakken. Afgelopen week hadden we (met name op de dinsdag) goed getraind. We hadden er zin in en waren er klaar voor. Echter het pakte niet zo uit als we ons hadden voorgenomen. Onze 1e helft was wederom minder dan we zouden kunnen en dan wordt het moeilijk. Beide tegengoals vielen uit een corner. De 1e corner tegen gaven we zomaar ….weg terwijl we alle gelegenheid hadden om de bal in het team te houden. Bij beide corners was de dekking niet goed en waren we bovendien niet zo geconcentreerd….Dit oefenen we vaak genoeg en het is dan jammer dat het in de wedstrijd er niet uitkomt. Onze goal kwam tot stand na een hele mooie aanval. We kunnen het wel hoor ! Milan D. wist een aanval te onderscheppen en speelde mooi in op links naar Luca die op zijn beurt Given richting doel zag sprinten. Luca gaf een mooie pass en Given nam goed aan en scoorde wederom bijzonder fraai. Goed gedaan ! 1-2 met rust en we namen ons voor er alles aan te doen om deze uitslag te veranderen.

Inzet ging goed omhoog en we deden er alles aan om meer druk te zetten en schoven op richting het doel van Eijsden. We hadden een aantal kansjes en met name 5 minuten voor het einde van de wedstrijd hadden we een vette kans op de gelijkmaker, maar helaas… In de tegenaanval scoorde Eijsden de 1-3 en was de wedstrijd gelopen. Dat het vlak voor tijd dan ook nog 1-4 wordt maakt dan niet zoveel meer uit. Jammer, maar met name in de 2e helft hebben we goed geprobeerd om de achterstand in te lopen.