Wedstrijdverlsag RKVVM F1-Hellas F1

Wedstrijdverlsag RKVVM F1-Hellas F1

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Hellas op het programma. Die samen met ons kampioen was geworden in de 1e klasse. We wilde graag sportieve revanche nemen, omdat we in de najaarscompetitie met 3-1 van hun hadden verloren. Dus we waren gewaarschuwd!

We begonnen met ons positiespel en speelde de bal rond, maar kwamen niet echt veel dichter bij hun goal. Hellas die feller was in de duels kwam daardoor vaak in balbezit en had een paar snelle spelers die gevaarlijk waren. Dit leverde dan ook meteen kansen op voor hun en al gauw werd het 0-1 en 0-2. Dit gebeurde vooral omdat we niet goed onze taak uitvoerden en enkele spelers hun team in de steek lieten… Moet wel gezegd worden dat Hellas ook wel een goed team heeft en we ook daardoor veel onder druk stonden. Het duurde dan ook niet lang en de 0-3 lag er in. We hadden dit nog niet eerder meegemaakt en moesten nu laten zien dat we niet onze koppies lieten hangen. Zeker toen ook nog voor rust uit een onmogelijke hoek een prachtig doelpunt werd gemaakt 0-4. Dit was de ruststand.

In de rust de spelers aangesproken op inzet, afspraken nakomen en je team niet in de steek laten. Deze week op de training voelde we al aan dat iedereen een tandje minder inzet toonde en meer bezig was met randzaken dan met trainen!

De 2e helft een aantal omzettingen. de Joepen wisselden van plek en Dylan ging verdedigen. We toonden meteen meer strijd, maar konden niet voorkomen dat Hellas toch de 0-5 maakte. Het positieve daarvan was dat we bleven strijden en steeds beter in de wedstrijd kwamen. Hellas werd wat teruggedrukt en we kregen kleine kansjes. We wonnen nu de duels en Bas maakte de 1-5. beide teams waren nu beter in balans en ging het gelijk op. We kregen nog wat kansjes, maar helaas ging de bal er niet meer in. Positieve van deze wedstrijd is niet opgeven en een goede 2e helft! Eindstand 1-5.

Speler van de week  is Joep T, die geen kans had bij de goals van Hellas en in de 2e helft voorop ging in de strijd! Met de turbo aan werkte dat inspirerend voor zijn medespelers! Volgende week tegen Meerssen gaan we er weer voor en dan vanaf de 1e minuut!