• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM F1 : soms zit het mee en soms…
RKVVM F1 : soms zit het mee en soms…

RKVVM F1 : soms zit het mee en soms…

Vandaag speelden we uit bij Hulsberg. We hadden al gehoord dat zij een fysiek sterke ploeg hadden. Gemiddeld waren ze dan ook een kop groter als ons. De eerste teleurstelling was dat we niet op het prachtige nieuwe kunstgrasveld speelden. De voorbereiding was erg matig en het was nodig om de spelers even duidelijk toe te spreken.

In het begin van de wedstrijd werden we meteen teruggedrukt op eigen helft en kwamen niet aan ons eigen spel toe. Dit kwam mede door de harde wind die we de eerste helft tegen hadden. Het duurde dan ook niet lang en we stonden 1-0 achter en dit was terecht. We kwamen na die goal beter in ons spel, ook al bleef het rommelig. Uit het niets wist Bas de 1-1 te maken en stond het weer gelijk. Er kwam meer spirit in ons team en speelden nu vaker op hun helft. Het was weer Bas die de 2-1 maakte en we geloofden er weer in. Maar helaas vlak voor rust viel uit een directe vrije trap de 2-2 en was het soms nog kunst en vliegwerk voor onze goal. Ruststand 2-2.

De tweede helft met wind mee trokken we ten aanval. De keeper van Hulsberg kreeg door de wind de bal niet goed weg en Daniel die goed oplette pakte de bal af van de verdediger en schoot de 3-2 er in. Niet lang er na was het Dylan die een voorzet er prachtig in knalde 4-2. We zaten op rozen met nog 8 minuten op de klok. Hulsberg gaf niet op en binnen 5 minuten scoorde ze 2 mooie doelpunten en stond het 4-4. Een minuut voor tijd was er duel naast ons doel waarbij Milan onderuit werd getrokken en tijdens zijn val probeerde hij de bal weg te schieten maar het been raakte van de tegenstander. Tot onze grote verbazing wees de scheidsrechter naar de penalty stip??? Milan raakte zeker zijn been, maar de eerste overtreding was van de speler van Hulsberg… Deze bal ging er in zo verloren we toch nog de wedstrijd met 5-4!

Speler van de week is Daniel die met zijn inzet en goede passeer acties een voorbeeld was voor zijn medespelers! Hij gaat voor op in de strijd ook al zijn de tegenstanders soms 2 koppen groter. Een echte mannetjesputter dus! Daarbij ook nog gescoord door goed op te letten.

Volgende week het Eijsden/Margraten toernooi en dan gaan we weer voor een podiumplek.