Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Foto’s Pupil van de week: Muuse Moalim | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s Pupil van de week: Muuse Moalim

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Foto’s Pupil van de week: Muuse Moalim

Foto’s Pupil van de week: Muuse Moalim

Hoi,

ik ben Muuse Moalim en ik ben bijna 8 jaar en ik zit in groep 4 op basisschool Maurice rose. Sinds mijn 5de zit ik op voetbal . Passeren en samenspelen vind ik het allerleukst! Ik vind voetbal een leuke sport. Altijd als ik te horen krijg dat we een wedstrijd moeten spelen,dan wil ik altijd meteen beginnen,dan ben ik meteen enthousiast!!! Groetjes Muuse Moalim

bbbbb bbbb  b b b     bbbbbbbbbbbbbbbbbbb   bbb b b b b b    b b b b b  bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb     bbbb   bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb  bbbb b b b  b b b b b bbbbbbbbbbbbb    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb    

 

Moalim Muuse 1

Moalim Muuse 2

Moalim Muuse 3

Moalim Muuse 4