• Home
  • /Nieuws
  • /Grote clubactie levert RKVVM € 743,43 op!
Grote clubactie levert RKVVM € 743,43 op!

Grote clubactie levert RKVVM € 743,43 op!

De deelname aan de grote club actie heeft € 743,43 opgeleverd voor RKVVM. Hiermee is de aanschaf van tassen en trainingspakken voor de jeugd weer eenstap dichterbij gekomen. Alle kopers en verkopers van loten en alle leiders die dit mogelijk hebben gemaakt van harte bedankt!

De meeste loten zijn verkocht door de B-jeugd. Afgelopen zaterdag is hier met een drankje en een broodje frikandel aandacht aan besteed, waarbij de frikandellen gretig aftrek vonden. Ook de verkoper van de meeste loten komt uit de B-jeugd: Tjeu Kaelen. Op de foto krijgt Tjeu als welverdiende beloning een mooie voetbal uitgereikt door Willi Colling.

ClubactieNiet alles rond de verkoop van loten is even goed gegaan. Bij de evaluatie hebben we geconcludeerd dat de digitale verkoop minder goed werkte dan verwacht en de communicatie over de actie beter kon. Deze punten nemen we me voor volgend jaar.

We zijn nog op zoek naar sponsoren die de komende jaren hun naam op de tassen en trainingspakken van de jeugd willen vermelden. Dus als je wilt sponsoren of iemand weet die ditwil, neem dan even contact op met René Boersma, bestuurslid sponsoringRKVVM, tel: 06-27194338.

B1 meeste loten verkocht 1