RKVVM 3 periodekampioen!

RKVVM 3 periodekampioen!

RKVVM 3 kon afgelopen zondag na een mindere start van de competitie de periodetitel veroveren. Hiervoor was men wel afhankelijk van de uitslagen van de concurrentie, maar er moest eerst zelf gewonnen worden van SCG 2. De afgelopen weken waren de nummer 1 en 2 van de ranglijst verslagen en dus er was vertrouwen in een goede afloop. SCG werd in een sterke wedstrijd makkelijk verslagen met 4-0. Nu was het afwachten wat de concurrentie zou doen. Enkele verrassende uitslagen druppelden binnen. RKHSV verloor van de nummer laatst Geertruidse Boys en Willem 1 verloor in BMR. Hiermee was de periode voor RKVVM! Een knappe prestatie. Als slot kwam ook nog het bericht dat koploper Leonidas verloren had in Eijsden, waardoor het 3e ook nog eens de koppositie overnam! Een knappe prestatie. Proficiat!!