RKVVM F1 kampioensfeest

RKVVM F1 kampioensfeest

Vanochtend stond er een training op het programma voor de F1. Bij aankomst bleken we niet het veld op te gaan, maar als verrassing naar de indoor soccer baan in Heerlen te gaan. Daar hebben we bijna anderhalf uur heerlijk gevoetbald. Daarna zijn we naar de pannenkoekenmolen in Gulpen gereden, waar iedereen getrakteerd werd op een heerlijke pannenkoek en wat te drinken. Terwijl de kok het eten aan het maken was, kreeg iedere speler een “rapport” met daarin zijn goede kwaliteiten en ook enkele dingen die nog beter kunnen. Toen was het tijd om de speler van het jaar bekend te maken. Deze hadden de spelers gedurende het seizoen zelf gekozen, zonder dat ze dat zelf wisten. Op de 3e plaats is geëindigd Diego, op de 2e plaats Milan en op de 1e plaats Bas gefeliciteerd!! Na zo lang voetballen gingen de pannenkoeken er wel in en werd een geslaagde ochtend afgesloten!

 

RKVVM F1 dec 2014

RKVVM F1 dec 2014c

RKVVM F1 dec 2014a

RKVVM F1 dec 2014b