Gelijkspel voor RKVVM F1

Gelijkspel voor RKVVM F1

In de een na laatste wedstrijd van de competitie hadden we nog steeds de koppositie in het vizier. Het enige wat wij moesten doen is onze laatste 2 wedstrijden winnen en hopen op een misstap van Hellas. Vandaag kwam Scharn F2 bij ons langs en we waren er klaar voor. Tenminste dat dachten we! Nadat we zelf de aftrap namen, lag de bal na 30 sec al bij ons in het net. 0-1 en wat een domper. De tweede aftrap ging beter en konden we aanvallen. Na een schot van Bas belande de bal voor de voeten van Joep T die de bal er in tikte 1-1 en dus niks aan de hand. Toch was het Scharn die feller was als ons er weer voor zorgde dat we op achterstand kwamen 1-2. Nog voor het rustsignaal was het Bas die met een mooi schot in de bovenhoek de 2-2 scoorde.

In de rust aangegeven dat er nog niks aan de hand was en dat we de tweede helft altijd beter spelen dan de eerste. Dat was ook meteen te zien! De ene aanval na de andere, maar we vonden steeds de keeper van Scharn op ons pad, of de bal ging naast of over. Gelukkig was het weer Bas die de 3-2 scoorde. Dit was het moment om door te drukken, maar de doelpunten vielen helaas niet. De keeper van Scharn stond wederom steeds op de goede plaats. Met nog 2 minuten te spelen was de stand nog 3-2 en Scharn trok nog 1x ten aanval. Door niet goed opletten van ons ging de bal er in en werd de eindstand 3-3…

Speler van de week is Joep Mostard die sterk was in zijn duels en iedere keer via de zijkant de goede oplossing vond!