RKVVM E3 ook kampioen !!

RKVVM E3 ook kampioen !!

“ Final Day “

En dan is het zover, vandaag vallen de beslissingen….Onze competitie is ongekend spannend met een 3-tal koplopers. 2 met een gelijk aantal punten : Schimmert en RKVVM/Sibbe en RKMVC/Partij met slechts 1 puntje minder er meteen achteraan. Dus…op deze zaterdag 29 november 2014 kan nog van alles gebeuren in de najaarsronde van de competitie 2014 :

-Schimmert en RKVVM/Sibbe 16 punten
-RKMVC/ Partij 15 punten

We waren er allemaal vandaag. Zowel de spelers alsook de hele technische staf. SUPER !! Weekendjes weg werden verplaatst, bezoekjes aan vaders even uitgesteld, er werd even vrij genomen van het werk, daar waar dit kon natuurlijk.. etc etc…Pappa’s en mamma’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vriendjes etc .. Allemaal gekomen om onze jongens aan te moedigen op deze speciale dag ! Het weer zat weer eens mee. Eigenlijk zoals we dat bijna alle zaterdagen gezien hebben als we moesten voetballen : zon en een prachtig blauwe hemel. Alleen vandaag een ietsiepietsie kouder dan de afgelopen maanden. Dus maillots aan onder de witte broekjes op een drietal bikkels na…..

Vandaag hadden wij Struchterboys/ Wijlre E2 als tegenstander. Qua stand zou je zeggen : makkie… MAAR niets is minder waar WANT deze ploeg had gewonnen van Schimmert en had gewonnen van RKMVC/Partij. Dus maak de borst maar nat RKVVM/Sibbe….Zelfs op de school in Sibbe had de meester (uit Schin op Geul) tegen onze jongens gezegd dat “ ze het ons wel het heel heel moeilijk zouden gaan maken…”Een gewaarschuwde ploeg telt dan voor twee…Afgelopen week heel goed en scherp getraind. Met name onze inzet tijdens de partij-vorm tegen de E1 en E2 op donderdag gaf heel veel moed en vertrouwen voor deze wedstrijd. Als voorbereiding op de match proberen we altijd dezelfde structuur aan te houden : warming up, wat intrappen , keeper intrappen, rondootje en dan vlak voor de wedstrijd naar binnen om nog even een teambespreking te doen. Deze was kort maar krachtig vandaag ! ONZE gezamenlijke “yell met de handen op elkaar” en dan naar buiten. We wilden allemaal heel graag en dan bedoel ik ook echt heel graag …winnen…. en ons 1 wedstrijd voor het einde van de competitie de kaas niet van het brood laten eten door wie dan ook (haha… lees de punten pakken !)

Ingezet op houding en concentratie EN die was er meteen vanaf de 1e minuut van de wedstrijd. Compliment voor allemaal hiervoor ! De 1e helft speelden we heel gedreven en goed. Het balletje ging goed rond, samenspel top, inzet super en dan kom je er wel De eerste 2 doelpunten waren top. Goed samenspel en mooie acties. Luca wist 2 x fraai te scoren. Goed gedaan jongen ! De 3-0 viel uit….haha… alweer een corner… Luca neemt en Given kopt ‘m in. Al de 4e keer in de afgelopen wedstrijden dat dit op deze manier gebeurt. Het lijkt wel “ een kopie”. Maar superknap dat op deze leeftijd al op zo’n manier doelpunten worden gemaakt. 4-0 met rust door Given. Gedreven als altijd, technisch heel behendig en nooit opgeven… Wat een spits !

Omdat het wat koud was met de rust even naar binnen voor een drankje en een peptalk. Aangegeven dat het super ging en dat we moesten proberen de lijn van de 1e helft vast te houden. Dat wilden we allemaal graag en dan ben je snel klaar. Ook in de rust nog even onze gezamenlijke yell en dan aan de slag voor de 2e helft. Qua niveau was deze wat minder dan de 1e helft maar vandaag geen … zeurpieten… Ging redelijk tot goed en de voorsprong werd uitgebouwd van 4-0 naar 6-0. Given wist wederom 2x te scoren ! Top !! En dan kun je de wedstrijd uitspelen. De scheids fluit voor de laatste keer en dan is het feest : “ Campione en we are the champions” !!

Feest op het veld, in de kleedkamer en ook na het douchen nog in de kantine. Hier was er nog gezorgd voor een traktatie door de club : broodje frikandel en een colaatje, extrannetje of een AAtje…Lekker !! Wat een leuk team en wat een spirit !

Bedankt : Milan V, Camiel, Teun, Jip, Milan D, Ivo, Nicky, Jens, Jerome, Luca en Given.

En bedankt : Gaston, Kevin, Wouter voor de leuke, sportieve en gezellige najaarsronde 2014 !!

RKVVM E3 kamp 2014a

 

 

RKVVM E3 kamp 2014b

En dan gaan we binnenkort nog even iets leuks doen om bij deze mooie prestatie nog even stil te staan. Wordt vervolgd..