Rene Beuken en Serious Request….

Rene Beuken en Serious Request….

Ik (René Beuken) ga mij op 18 en 19 december volledig inzetten voor Serious Request. Met Cios Sittard-Venlo ga ik onder de naam ” Serious Cios Sittard ” een sportieve duurprestatie van 24 uur neerzetten. We gaan van Sittard naar Den Haag fietsend (270km), daar nog een zelfverzonnen sponseractie houden en dan gaan we ‘s nachts 50 km over het strand wandelen om zo bij het Glazen Huis in Haarlem te komen. Dit betekent 13 uur lang door weer en wind! Met deze actie hopen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor het doel van 3FM Serious Request 2014: Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden te helpen.

Iedere euro is welkom dus doneer via: http://www.kominactie.nl/seriousciossittardvenlo . Dit kan ook in het spaarpotje achter de bar in de kantine. Bedankt!

René Beuken

1e jaars/CIOS Sittard