Ook RKVVM F1 kampioen !!

Ook RKVVM F1 kampioen !!

Zaterdag speelde we met de F1 onze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen RKSV Minor F1. We hadden nog een theoretische kans op het kampioenschap, dan moesten we zelf onze wedstrijd winnen en Hellas verliezen. We begonnen matig in een nieuwe samenstelling met Diego achterin en Milan op het middenveld. We hadden wel steeds de bal maar creëerde in het begin weinig kansen. Minor trok zich massaal terug en daardoor werd het erg druk voor de goal. Het was Dylan die de score open brak 0-1. We kregen meer grip op de wedstrijd en ook meer kansen, toch bleef het lang 0-1. Uiteindelijk was het Milan die voor rust de 0-2 en de 0-3 scoorde. Deze punten zaten in de knip, want deze voorsprong gaven we nooit meer weg.

Het begon te kriebelen wat het bij Hellas stond, die een kwartier eerder begonnen was. In het begin van de 2e helft stonden er dus meerdere leiders te bellen maar kregen niemand aan de lijn (achteraf maar beter ook zou blijken). Het spelbeeld in de 2e helft was hetzelfde wij hadden de bal en probeerde te scoren. Het was Bas die de 0-4 en de 0-5 scoorde en weer belangrijk was deze wedstrijd, zoals vaak de laatste weken! Minor werd moe van het verdedigen en daardoor scoorde Milan zijn 3e en 4e doelpunt 0-6 en 0-7. We hadden gewonnen en maakte ons inmiddels beroemde vreugdedansje. Nog steeds wisten we de uitslag van Hellas niet… Uiteindelijk kreeg Cyriel het verlossende woord dat Hellas een 1-3 voorsprong uit handen had gegeven en in de laatste minuut met 4-3 had verloren! We waren KAMPIOEN!!! Dolle pret op het veld, ongeloof en verbazing… De spelertjes liepen de polonaise over het veld en gingen al zingend en springend met kleren en al onder de douche! Kampioene, kampioene ole ole ole!

Speler van de week werd Dylan, die na een moeilijke periode weer deed waar hij goed in is > scoren!

We kijken ook even terug op een super najaarscompetitie, waarbij het team als puzzelstukjes in elkaar paste. 5 “oude” spelers van de F1, 2 van Sibbe en 2 van de F2. De trainingen waren iedere keer weer een feest, waarbij de opkomst, het plezier en inzet altijd maximaal waren! Dit was ook altijd terug te zien in de wedstrijden die we bijna allemaal hebben gewonnen.

In totaal hebben we 13 wedstrijden gespeeld waarvan 10 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren. Met een doelsaldo van 62 voor en 22 tegen.

Topscorer:
1 Dylan en Bas 16
3 Daniel en Milan 10
5 Hylke, Diego en Joep T 3
Eigen doelpunt 1

Niet alleen scoren is belangrijk natuurlijk en iedere speler is dan ook een keer speler van de week geweest, wat inhoudt dat iedereen zijn aandeel heeft gehad in dit succes!

Nu de voorjaarsronde in de Hoofdklasse. Dat woord natuurlijk een stuk moeilijker, maar we zijn er van overtuigd dat we daar thuishoren en het iedereen moeilijk kunnen maken! Veel succes mannen!!

RKVVM F1 kamp 2014b