Belangrijke overwinningen RKVVM

Belangrijke overwinningen RKVVM

RKVVM 1 heeft zondag een belangrijke overwinning behaald in de 3e klasse A. Door een hattrick van Noel Mingels werd nr 2 Langeberg verslagen. Door puntverlies van de concurrentie staat RKVVM nu op een gedeelde 4e plaats en komt los uit de onderste regionen.

RKVVM 2 won ook zijn wedstrijd en houdt hiermee de druk op nr 1 Minor. Volgende week wordt in een onderling duel beslist wie de 1e periode wint. De winnaar pakt tevens de 1e plaats stevig in handen

RKVVM 3 won ook van een direct concurrent. SVME 2 werd verslagen met 3-1 na een achterstand van 0-1. Bij deze stand stopte Dennis Loo ook nog een strafschop waarna het 3e het veldoverwicht ook in doelpunten deed omzetten. Ook voor hen valt volgende week de beslissing in de periodestrijd.

RKVVM 4 pakte 3 belangrijke punten in en tegen Wijnandia 2. Mede met dank aan 2 A-jeugd spelers. Het 4e krijgt hiermee meer lucht in hun strijd tegen degradatie en heeft de middenmoot in het vizier

RKVVM 5 verloor zijn wedstrijd met duidelijke cijfers. Oranje boys was met 5-0 duidelijk te sterk. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.