Pupil van de week : Milan Onnou

Pupil van de week : Milan Onnou

Hallo,
Ik ben Milan Onnou. Ik ben 7 jaar en zit in groep 4 van de basisschool Maurice Rose. Vanaf mijn 6e jaar ben ik begonnen met voetballen bij de mini F bij RKVVM. Ik voetbal nu in de F2 en voetballen is mijn lust en mijn leven. Graag ga ik met mijn vriendjes voetballen op het voetbalveldje bij het Haegerhofplein of op het grote voetbalveld op het mooie kunstgras. Voetballen doe ik heel graag en heb dan ook altijd als ik thuis kom de bal aan mijn voeten. Mijn hobby’s zijn voetballen, fietsen, mijn moeder helpen in de keuken met taartjes bakken en nog veel meer. Ik ben er trots op dat ik deze week pupil van de week mag zijn en ik hoop dan ook dat het 1e van RKVVM veel wedstrijden mag winnen.

Milan Onnou 2a

Milan Onnou 3a

Milan Onnou 5a

 

De ervaringen van Milan Onnou op zijn pupillen dag:

Ik vond het heel erg leuk om pupil van de week te zijn. Ik werd heel leuk ontvangen samen met mijn ouders, zus en broer. We kregen wat te drinken in de bestuurskamer, er werden foto’s gemaakt en ik kreeg een mooie gele bal met al de handtekeningen van de spelers van het 1e elftal van RKVVM.  Daarna moest ik mij gaan omkleden en in het rode tenue van RKVVM  ging ik het voetbalveld op. O wat was ik trots, temeer ik de dag ervoor nieuwe voetbalschoenen gekregen had en die mocht ik van mijn ouders aandoen. Op het veld aangekomen moest ik natuurlijk eerst met de spelers van het 1e gaan warm lopen. Na wat sprintjes getrokken hebben ging ik weer de kleedkamer in samen met de rest. Zij moesten per slot van rekening zich nog omkleden. Toen we weer buiten kwamen mocht ik met beide ballen, de nieuwe bal van mij en de spelbal, naast de scheidsrechter lopen. Ik mocht de aftrap doen en wist dan ook al heel snel een goal te maken bij de tegenstanders. Daarna gingen de spelers verder en trapten natuurlijk opnieuw af. Ik ging toen in de dug out zitten. In een spannende wedstrijd  wist RKVVM te winnen met 3- 1. Natuurlijk, hoe kon het ook anders. Ik als mascotte, daar moesten ze wel bij winnen !!!!
Na de wedstrijd ging ik weer naar de bestuurskamer waar ik nog wat te drinken kreeg. Ik ontving een diploma als herinnering. Dit alles vergeet ik nooit meer, wat een mooie ervaring is dit. RKVVM, bedankt voor deze mooie dag.

Groetjes, Milan Onnou