Pupil van de week : Daniel van Laar

Pupil van de week : Daniel van Laar

Ik ben Daniël van Laar en ben 8 jaar oud en woon in Sibbe. Ik voetbal al vanaf 6 jaar bij SV Sibbe. Vanaf dit seizoen speel ik op de F1 van RKVVM/Sibbe en ik vind het hartstikke leuk met mijn nieuwe vriendjes! Passeren en samenspelen vind ik het allerleukst. Ik speel op het middenveld en voetbal is mijn allergrootste hobby. Op school en thuis voetbal ik ook altijd met mijn vriendjes. De beste club vind ik Ajax en dit jaar ben ik al Ajax-Pec Zwolle voor de Johan Cruijff schaal gaan kijken. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn, ook omdat mijn opa René héél erg lang bij RKVVM lid is geweest. Ik hoop dat we zondag tegen RKHBS weer kunnen winnen en ik hoop dat SV Sibbe ook wint.

Daniel_van_Laar_1                   Daniel_van_Laar_2

Daniel_van_Laar_3

 

Daniel_van_Laar_4

 

En zo beleefde Daniel deze middag :

We gingen samen met mijn papa en mama en mijn zus naar de bestuurskamer en ik stelde me voor aan de mensen die daar waren en gaf ze een handje. De scheidsrechter, de trainer, de grensrechter en nog een paar mensen.  Toen ging ik me omkleden en toen werden er foto’s van mij gemaakt. Toen ging ik het veld op en mocht op de keeper schieten met de sjieke gele bal met alle namen erop . Dat ging best goed. Daarna ging ik weer in even in de kleedkamer in. We kregen zalfjes opgesmeerd en toen liepen we het veld op met de beste spelers van RKVVM en ik mocht met de aanvoerder het veld op. Midden op het veld gaf ik iedereen van RKHBS een handje en daarna passeerde ik een paar spelers van de tegenstander en mocht ik op goal schieten.  Daarna begon de wedstrijd en mocht ik naast de wissels van RKVVM op de bank zitten. Ik vond het heel erg spannend en de trainer stond in het rechterhoekje van de dug out. Ik vond het een beetje eng toen er iemand een rode kaart kreeg, want ze schreeuwden allemaal. We wonnen de spannende wedstrijd met 3-1 en na de wedstrijd kreeg ik een certificaat. Ik vond het een heel leuke middag en ik zal het niet snel vergeten.  Dank je wel. Groetjes Daniël van Laar