Pupil van de week : Bjorn Vaessens

Pupil van de week : Bjorn Vaessens

Ik ben Bjorn Vaessens en ben 7 jaar oud. Ik zit al op voetbal sinds mijn 4de. Ik vind voetbal heel leuk, iedere dag ga ik samen met mijn vriend Diégo voetballen op het veldje bij ons in de buurt. Momenteel voetbal ik in de F2. Het liefst voetbal ik op het middenveld, dan kan ik aanvallen, doelpunten maken en verdedigen. Ooit hoop ik profvoetballer te worden. Maar daar moet ik nog heel veel voor oefenen en trainen. Ik kan nu al heel goed passen en schieten.
Mijn favoriete club is; Ajax, mijn favoriete spelers zijn; Robben, Balotelli en Messi. Ik heb zelfs voetbalshirts van hen. Samen met mijn mama, papa en mijn broer Lars die op de E2 voetbalt zijn we al in enkele grote voetbalstadions geweest, zoals het Camp Nou van Fc Barcelona, de ArenA van Ajax en het San Siro van Ac Milan en Inter Milaan. Verder vind ik buiten spelen en wii-en heel leuk. Ik hoop dat RKVVM1 zondag zijn best doet en dat ze zullen winnen.

Bjorn Vaessens 1_1

Bjorn_Vaessens_2

Bjorn_Vaessens_4