Eerste verlies voor RKVVM E3

Eerste verlies voor RKVVM E3

„ you win some, en then you loose for the second time , but….. for the first time this competition”
Na 3 achtereenvolgende overwinningen bij de start van dit voetbalseizoen in de beker en vervolgens 3 overwinningen in de competitie is dan nu ook de 1e competitie-nederlaag een feit en zijn we koploper af…. Althans voor dit moment WANT het competitie-seizoen is pas op de helft en we hebben nog 4 wedstrijden te gaan. We proberen verder ons best te doen en zien dan straks wel waar we gaan eindigen. Ons best doen en plezier hebben is de basis MAAR vooral de leuke teamspirit die we in ons team (al) hebben gaan we vasthouden. Als ons dat blijft lukken dan kunnen we straks in ieder geval zeggen : „ maar dat was leuk seizoen en een leuke groep !! ”

Zo en dan nu de match : 4-0 verlies uit bij RKMVC/Partij na een 2-0 ruststand.

Vol goede moed togen we vanuit Margraten richting de Spetsesweide in Mechelen. Het leek wel lente deze zaterdag en achteraf bleek het de warmste november-dag OOIT te zijn geworden. Wellicht dat we vandaag teveel last hadden van de hitte want we speelden niet zoals we zouden kunnen en dat is heel jammer… De tegenstander was heel gedreven, veel feller en had de absolute wil om van de koploper te winnen.  Wij gingen hier vandaag helemaal niet in mee en dan is het verschil snel gemaakt. Ook wij moeten het mede hebben van inzet en „knokken” en als dat er niet is dan wordt het een beetje moeilijk. 2-0 met rust achter en aan het eind van de wedstrijd 4-0 verlies. Genoeg stof om te oefenen op de komende trainingen. Het penalty-schieten ging dan wel weer goed….Graag tot dinsdag op de training !