Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Pupil van de week: Joep Mostard | RKVVM

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Pupil van de week: Joep Mostard

Pupil van de week: Joep Mostard

Hoi, mijn naam is Joep Mostard en ik ben 8 jaar. Vanaf mijn 5e speel ik bij RKVVM, eerst bij de mini-pupillen en nu bij de F1. Voetbal is mijn grootste hobby, ik speel heel graag en verheug me al op een nieuw seizoen van trainingen en wedstrijden met mijn vrienden bij de F-jeugd. Zelf speel ik het liefst rechtsbuiten. Het leukste aan voetbal vind ik het samenspelen en de (trap)techniek. Ik hoop dat de jongens van het eerste elftal dat nu ook tegen Hoensbroek en de rest van het jaar in de derde klasse laten zien! Ik verheug me op een goede en spannende seizoensopening!

Joep Mostard 1

Joep Mostard 2

Joep Mostard 3