Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Pupil van de Week : Hylke Blom | RKVVM

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Pupil van de Week : Hylke Blom

Pupil van de Week : Hylke Blom

Ik ben Hylke Blom en speel momenteel bij de F1. Voetballen is mijn allergrootste hobby. Naast de wedstrijden en trainingen ga ik sinds kort ook naar de techniektraining. Mijn broer Siep voetbalt bij de E2, mijn vader is trainer van de mini-F jes, en mijn moeder en zusje komen zo vaak mogelijk kijken naar de wedstrijden. Naast voetballen speel ik graag met vriendjes, ik zit op muziekles en speel graag games op de I-pad. Ik verheug me op komende zondag en ik hoop dat we dik gaan winnen. komen jullie zondag ook ons team aanmoedigen?

Groetjes, Hylke

IMG_6444
IMG_6462
IMG_6471