GEMT 2013

GEMT 2013

Op zaterdag 30 maart 2013 werd alweer voor de 12e maal in successie het Gemeente Eijsden-Margraten Jeugdtoernooi georganiseerd. Op liefst 10 verschillende locaties werden meer dan 200 wedstrijden gespeeld. Een unieke formule die eens te meer de binding van de diverse voetbalverenigingen in de Gemeente Eijsden-Margraten tot uitdrukking brengt. Bij de A-jeugd wsz?dzie. werd RKVVM A1 de winnaar van het toernooi na 2 keer winst met 4-1 en 5-0. RKVVM B1 won soeverein het toernooi van de Luis B-jeugd in cheap mlb jerseys Cadier en Keer. sponsoractie Na 4 wholesale mlb jerseys maal winst en 2 maal gelijk, en zonder tegendoelpunt, is de B1 -voor dit team voor de derde maal op rij- wederom kampioen geworden op het GMT.

RKVVM_B1_GEMT_2013aRKVVM B1

Bij de C-jeugd verloor RKVVM C1 de finale tegen Eijsden C2 waarmee ze als tweede eindigden. RKVVM C2 werd 7e op dit toernooi.
Bij de D-jeugd is RKVVM D1 verdienstelijk 4e geworden. De 3e plaats was beter op zijn plek, spelerspas echter door verlies na strafschoppen werd de kleinste beker mee terug genomen naar Margraten. Sibbe/RKVVM D1 eindigde op het toernooi in Sibbe op een 9e plek.
RKVVM E1 speelde haar wedstrijden in Slenaken. De enige tegentreffer die de E1 tijdens het toernooi moest incasseren leidde tot een zeer ongelukkige 1 – 0 nederlaag tegen Keer en het, na strafschoppen, mislopen van de finale. In de strijd om de 3e plaats werd vervolgens BMR gemakkelijk aan de kant gezet waardoor we toch nog wholesale nba jerseys een mooie beker in de wacht sleepten. Goed toernooi gespeeld jongens en een extra compliment aan onze stand-in keeper Mike.
We wensen onze hoofdcoach Vincent van harte beterschap!

RKVVM_E1_GEMT_2013RKVVM E1

RKVVM E2 behaalde een verdienstelijke 5e plaats in Sint Geertruid. Het groot toernooi begon niet goed. De eerst twee wedstrijden verloren we. De derde gelijk en de vieren wonnen we. Een gedeelde derde plaats in de poule, strafschoppen deze winnen we. De wholesale mlb jerseys wedstrijd voor de vijfde en zesde plek was voor ons. Een of mooie vijfde plaats, zeker dankzij het goed keeperswerk van Rick.

In Margraten werd het F1 toernooi gespeeld. In een spannende finale haalde won Eijsden F1 na strafschoppen van Oranje Boys F1. RKVVM F1 eindigde op de 8e plaats.

RKVVM_F1_GEMT_2013RKVVM F1

 

 

GEMT_2013

Eijsden_F1_GEMT_2013Eijsden F1

RKVVM F2 werd uiteindelijk 6e op toernooi bij SVME. Bij de Mini Pupillen werden heel leuke wedstrijden gespeeld en de RKVVM teams eindigden op een 2e, 3e Sport en 4e plaalts.