Sponsoring

 
horizontal break
 

Autoschade Heuvelland

Hoofdsponsor van RKVVM is Autoschade Heuvelland. Het sponsorcontract met Autoschade Heuvelland werd vrijdag 5 september 2014 verlengd.

Autoschade Heuvelland
aan de Fremme 17, Margraten
Telefoon 043-458 9898

 

Sponsoren jeugdafdeling

Bij de JO19 (voorheen A jeugd) is de nieuwe sponsor Klinkers Zoetwaren, de groothandel in fris en zoet van de gebroeders Jordy Meertens en Remy Meertens. Voor meer informatie, kijk eens op www.klinkerszoetwaren.nl. Wij bedanken Jordy en Remy voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

De sponsor van de JO17 (voorheen B jeugd) is RC-Scooters, het bedrijf in de Fremme waar u terecht kunt voor scooters en brommers. Kijk ook eens op www.rc-scooters.com voor hun actuele aanbod. Wij bedanken Roy Cloot voor zijn ondersteuning van onze jeugdafdeling.

Souren Montage verlengde het sponsorcontract bij de JO15 (voorheen C-jeugd). Souren Montage is het bedrijf als u maatwerk wenst voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of kastenwand. Voor meer informatie, kijk eens op www.sourenmontage.nl. Wij bedanken Roger en Nicole Souren voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

De JO13 (voorheen D jeugd) wordt gesponsord door Eijkerbouw Bouw-Timmerbedrijf, het bouw- en timmerbedrijf uit Margraten. Voor meer informatie, kijk eens op www.eijkerbouw.nl. Wij bedanken Patrick Spronck en Stefan Gilissen voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

 

De reserveshirts van JO13 (voorheen D jeugd) en JO9 (voorheen F jeugd) worden gesponsord door Vaillant, de leverancier van goede CV-ketels. Voor meer informatie, kijk eens op www.vaillant.nl. Wij bedanken Jef Schrijnemaekers voor de steun die hij middels deze sponsoring geeft aan onze jeugdopleiding.

Voor de JO11 (voorheen E jeugd) is Vakantiewereld de nieuwe sponsor, het bedrijf voor al uw kampeer- en recreatiebenodigdheden uit Margraten. Voor meer informatie, kijk eens op www.vakantiewereld.com. Wij bedanken Jeroen Vaessen en Cliff Reumers voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

Bij de JO9 (voorheen F jeugd) is de nieuwe sponsor nu Lukoil Margraten, het tankstation met goedkope brandstofprijzen uit Margraten. Voor meer informatie, kijk eens op www.lukoil.nl. Wij bedanken John en Monique Quadflieg voor de steun die zij middels deze sponsoring geven aan onze jeugdopleiding.

horizontal break
 
 
horizontal break

Wilt u ook RKVVM sponsoren?

RKVVM is trots op haar sponsoren! Zonder onze sponsoren kan RKVVM ook niet bestaan. Daarom zoekt RKVVM continu naar nieuwe sponsoren en samenwerkingen.

Bordensponsor, Ballensponsor, Shirtsponsor of uw logo in onze wedstrijdflyer? Neem contact met ons op; de mogelijkheden zijn legio!

Marcel Lousberg

Tel: 06-53793791

Of stuur ons een email via het formulier aan de rechterkant. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Thanks!

Bedankt voor uw interesse in sponsoring, u hoort van ons!

Required fields not completed correctly.

horizontal break
 

Sponsoren jeugdafdeling

Sponsor jeugdleiders en trainers

Shirtsponsor RKVVM A-jeugd

Shirtsponsor RKVVM B-jeugd

Shirtsponsor RKVVM C-jeugd

Shirtsponsor RKVVM D-jeugd

Shirtsponsor RKVVM E-jeugd

Shirtsponsor RKVVM F en MP-jeugd