Lid worden

Aanmelden

Via de button aan de rechterkant kun je het aanmeldformulier digitaal invullen en opsturen. Alvast welkom bij de club!

Overschrijven

Indien een nieuw lid de afgelopen 3 jaar op de ledenlijst van een andere vereniging heeft gestaan heeft hij/zij overschrijving nodig. Overschrijving naar of van een andere club in het stille seizoen dient te gebeuren voor 31 mei, anders is er dispensatie nodig.

 
 

Contributie

€140,- per seizoen

€95,- per seizoen

€76,- per seizoen

€26,- per seizoen

€108,- per seizoen

€65,- per seizoen

€84,- per seizoen

 

Afmelden senioren

Het afmelden van leden geschiedt, uitsluitend schriftelijk, bij Marcel Lousberg. Leden die in de loop van het seizoen niet meer actief zijn om welke reden dan ook (blessures, verhuizing etc) dienen toch het volledige bedrag te betalen. Seniorenleden worden pas als lid uitgeschreven als alle (eventueel) verstrekte spullen (denk aan trainingspak en sporttas) zijn ingeleverd.

Afmelden junioren

Als uw kind wil stoppen met voetballen geef dit dan schriftelijk of telefonisch (0647374524) door aan Ruud van Wissen. Wordt uw zoon/dochter in de loop van een seizoen afgemeld, dan bent u toch de contributie voor het volledige seizoen verschuldigd.

Jeugdleden worden pas als lid uitgeschreven als alle (eventueel) verstrekte spullen (denk aan trainingspak en sporttas) zijn ingeleverd.

Beheer ledenadministratie

De ledenadministratie wordt verzorgd door Michiel Janssen. Om deze administratie up-to-date te houden worden de leden verzocht wijzigingen zoals telefoonnummers, email adres, bankrekeningnummer en woonadres aan hem door te geven via email. Geef uw wijzingen door via het formulier aan de rechterkant.

Thanks!

Bedankt voor het up-to-date houden van uw gegevens!

Required fields not completed correctly.